Seriebibeln - en tecknad bibel

SERIEBIBELN är en tecknad bibel för barn full av spännande berättelser i serie form av David, Moses, Jesus, Paulus och många fler. Bibeln är fylld av färgstarka bilder med pratbubblor och serier som gör den lättläst för barn, ungdomar och vuxna. Missa inte denna bok! Bibeln är är kallad böckernas bok och en av de böcker som du helt enkelt måste läsa...
 

Tecknad seriebibel som barnbibel

Seriebibeln började utges i Sverige 1967. Redan vid starten väckte den stor uppmärksamhet och både Expressen och Aftonbladet ägnade sina löpsedlar åt händelsen. På Espressens löpsedel kunde man läsa "Jesus slår ut Fantomen". Ändå var den ringa begynnelsens dag ganska blygsam. Seriebilderna kom ut som små lösa tidningar om fyra sidor. De kallades "Veckans bibelbilder" och avsikten var att man skulle ge barnen en tidning varje vecka. Efter en tid häftades bladen samman och blev små böcker om cirka 150 sidor vardera. Dessa fick namn efter huvudakligt innehåll exempel "Jesu liv". Sex böcker gavs ut.

 

Stor tecknad seriebibel från GT & NT  

Även om dessa serieböcker inte slagit ut Fantomen kan vi konstatera att det under åren tryckts mycket stora upplagor av dessa och de har nått tusentals barn. Dessa böcker finns nu samlade i en samlad bok "SERIEBIBELN".

Seriebibeln

Stora seriebibeln

Hela boken på hela 718 sidor.

Från Rut till Jona

Från Rut till Jona
Veckans bibelbilder

från slaveri till frihet

Från slaveri till frihet
SLUTSÅLD

David

David
SLUTSÅLD

från adam till josef

Från Adam till Josef
Veckans bibelbilder

Guds ord till alla folk

Guds ord till alla folk 
Veckans bibelbilder

Jesu liv

Glada kossans böcker
Olika titlar

Glada kossans böcker

Bibel för barn
Inbunden